Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φιλικό στην Κρήτη!!!

Φιλικό αγώνα θα δώσει η ομάδα μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο με την τοπική ομάδα Παλαίμαχοι Ένωσης Ατρόμητου Ρεθυμνιακού (ΕΑΡ). Η αποστολή της ομάδας θα απαρτίζετε από 23 μέλη (παράγοντες- ποδοσφαιριστές). Η αναχώρηση της ομάδας μας θα γίνει στις 30/05/2014 όπου είναι και η μέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα και θα επιστρέψει στις 01/06/2014.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία, επίσης επί της ευκαιρίας η Αθλητική Ένωση Νέων Δρομολαξιάς Λάρνακα εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ντίνο Φραγκάκο και Γιώργο Λυρώνη του συνδυασμού Ρέθυμνο αξίζεις του υποψήφιου δήμαρχου Θεοδώρου Νίνου
Παλαίμαχοι Ένωσης Ατρόμητου Ρεθυμνιακού


1 σχόλιο:

  1. Η ομαδας μας πρωτοπορα και παλι, αυτη την φορα δεν ειναι στον αγωνιστικο χωρο αλλα στο χωρο της τεχνολογιας και ειδικα στο τομεα του διαδυκτιου.
    Η αγαπη μας οπως και η δικη σας αγαπη εκαναν αυτο το μεγαλο βημα, μια δικη μας ηλεκτρονικη ιστοσελιδα οπου εκει θα μπορειτε να ενημερωθειτε για τα νεα της ομαδας. Ο στοχος μας ειναι να προβαλουμε τους πρωταγωνιστες της ομαδας μας οπως και επισης να διαφημισουμε και να στηριξουμε οσους μας στηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή