Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ανανέωση συvεργασίας με PAVEL TOSHKOV

Μετά από φήμες πού κυκλοφορούν εντός και εκτός ομάδας, το συμβούλιο της ομάδας απαντά πώς έχει κάθε δικαίωμα να συζητά ή να βρίσκεται σε επαφή με οποιοδήποτε προπονητή ή ποδοσφαιρηστή επιθυμεί.

Η Ένωση Νέων Δρομολαξίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει επίσημα, αφού ήδη προηγήθηκε προ μηνών γνωστή και κατ'ιδίαν στον k.Pavel η συμφωνία και ανανεώση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Μετά την αξιολόγηση του έργου του προπονητή τα τελευταία 3 χρόνια πού βρίσκεται στην ομάδα κατόπιν και της δικής του επιθυμίας, αποφασίστηκε από κοινού η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας. Ευχόμαστε στον κ. Pavel καλή συνέχεια στο έργο του και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας τη νέα χρονιά.

Η ταύτιση απόψεων,φιλοσοφίας και το έργο του ιδίου, συνέτελεσαν στην ανανεώση της συνεργασίας.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκίνησει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανεώση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στην ομαδα μας.

Η ομάδα βρίσκεται σε διακοπές αλλά ο προπονητής και η διοίκηση της ομαδας σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά.

Αναφορικά στο θέμα μεταγραφών σας ενημρώνουμε πώς η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σε ποδοσφαιριστές και αναμένεται να γίνουν σύντομα ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου