Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μαζεμένες ανανεώσεις συμβολαίων


 Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Ανδρέας Αργυρού, Ανδρέας Παπαζαχαρίου, Ανδρέας Χριστοδουλίδης,Αντώνης Κούμπας, Γιώργος Αδάμου, Γιώργος Θεμιστοκλέους, Γιώργος Παπαζαχαρία, Κυριάκος Φράγκου, Κυριάκος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Κομωδρόμος, Λάμπρος Αργυρού, Μάριος Φράγκου, Νίκος Παπαζαχαρία, Παναγιώτης Ευθυμίου, Πέτρος Μαφίσιης, Ραφαέλος Νικολάου, Παναγιώτης Ηρακλέους και Deyian Petrov.
  Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες τους υπηρεσίες με τα πορτοκαλιά χρώματα της ΕΝΩΣΗΣ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
  Άρχισε η αξιολόγηση των νεαρών ταλέντων που ξεχώρισαν κατά την περσινή χρονιά στην ακαδημία μας από τον προπονητή μας κ.Pavel Toskov και σύντομα θα επανέλθουμε με τα ονόματα που θα κληθούν να παρουσιαστούν στην προπόνηση που θα αρχίσει η πρώτη ομάδα.
  Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με το Δ.Σ να δουλεύει εντατικά για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

* Η ψηφοφορία στην σελίδα μας είναι σε εξέλιξη και βρίσκει αρκετή ανταπόκριση, κάτι που θα λάβουμε σοβαρά υπόψη για τις επόμενες μεταγραφές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου